









TIMETABLE

Friday

1 st Circuit Control	15:00
Technical Control & Verification (EMX65 & EMX85)	15:00 - 19:00
Meeting with Organizers	17:00
2 nd Circuit Control (if necessary)	18:00

Saturday

Technical Control & Verification 1 st Jury Meeting	Jury meeting		07:00 - 08:00 08:30
Free Practice Free Practice	EMX85 EMX65	20 minutes 15 minutes	09:30 - 09:50 10:00 - 10:15
Riders Briefing - Track Preparat	ion		11:00 (break 75')
Pre-Qualifying Practice Free start test session(5min)	EMX 85cc	20 minutes 5 minutes	11:30 - 11:50 11:50 - 11:55
Pre-Qualifying Practice Free start test session(5min)	EMX 65cc	15 minutes 5 minutes	12:05 - 12:20 12:20 - 12:25
Technical Control & Verification	(National Championship)	12:30 - 14:45
BREAK / TRACK PREPARATION			track 110'
Waiting Zone Closes		Sighting lap	14:50
Qualifying Race		15 minutes + 2 laps	15:00
S		0 0 .	
Qualifying Race Waiting Zone Closes	MX2 National MX2 National MX1 National MX1 National	15 minutes + 2 laps Sighting lap	15:00 15:20
Qualifying Race Waiting Zone Closes Qualifying Race Time Pratice Start Test Session Time Pratice	MX2 National MX1 National	15 minutes + 2 laps Sighting lap 10 minutes + 2 laps 20 minutes 5 minutes 20 minutes	15:00 15:20 15:30 16:00 16:20 16:30
Qualifying Race Waiting Zone Closes Qualifying Race Time Pratice Start Test Session Time Pratice Start Test Session Last chance	MX2 National MX1 National MX1 National EMX 85cc	15 minutes + 2 laps Sighting lap 10 minutes + 2 laps 20 minutes 5 minutes 20 minutes 5 minutes Timed practice 15 minutes	15:00 15:20 15:30 16:00 16:20 16:30
Qualifying Race Waiting Zone Closes Qualifying Race Time Pratice Start Test Session Time Pratice Start Test Session Last chance Last chance	MX2 National MX1 National MX1 National EMX 85cc	15 minutes + 2 laps Sighting lap 10 minutes + 2 laps 20 minutes 5 minutes 20 minutes 5 minutes Timed practice 15 minutes	15:00 15:20 15:30 16:00 16:20 16:30 16:50

Sunday

Warm Up Warm Up	EMX 85cc EMX 65cc	15 minutes 15 minutes	09:00 - 09:15 09:30 - 09:45
Warm Up	National MX2	15 minutes	10:30
Warm Up	National MX1	15 minutes	10:50
	BREAK		track 60'
Waiting Zone closes	EMX 85cc	Sighting Lap	12:30
1 st Race EC	EMX 85cc	20 minutes + 2 laps	12:40
Waiting Zone closes	EMX 65cc	Sighting Lap	13:10
1 st Race EC	EMX 65cc	12 minutes + 2 laps	13:20
Waiting Zone closes	National MX2	Sighting Lap	13:50
1 st Race NC	National MX2	25 minutes + 2 laps	14:00
Waiting Zone closes	National MX1	Sighting Lap	14:35
1 st Race NC	National MX1	25 minutes + 2 laps	14:45
	BREAK		track 30'
Waiting Zone closes	EMX 85cc	Sighting Lap	15:45
2nd Race EC	EMX 85cc	20 minutes + 2 laps	15:55
Waiting Zone closes	EMX 65cc	Sighting Lap	16:30
2 nd Race EC	EMX 65cc	12 minutes + 2 laps	16:40
	PRICE GIVING EMX85 - 65CC		
3 rd Jury meeting			17:10
Waiting Zone closes	National MX2	Sighting Lap	17:20
Waiting Zone closes 2nd Race NC	National MX2 National MX2	Sighting Lap 25 minutes + 2 laps	17:20 17:30
Waiting Zone closes	National MX2	Sighting Lap	17:20

<u>Note:</u> Note: This Timetable It is subject to final validation on the Friday Meeting with Organizers